Zoeken naar met vrouw

Uw zoekactie voor met vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

joe 61 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer voor heel kinky/hoerig ingesteld klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers enz gelieve niet te reageren.  

Oudere xl ondernemer voor heel kinky/hoerig ingesteld klassekoppel
peter 65 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
ouder koppel
zoek ouder koppel (60+) ; terrasje doen en samen wat te knuffelen. of meer bij goede klik met vrouw alleen of samen met man; of man die toekijkt of meedoet; ben ook licht bi. omgeving leuven aarschot diest. ben 65 180 95 korte getrimde baard.  
Beffer 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vrouwtje om te likken
Beste koppel, Ik wil graag en kan goed de vrouw oraal bevredigen. Zoek je iemand om de vrouw te verwennen terwijl je zelf andere dingen met haar doet. Op zoek naar een extra tong? Wil je je vrouwtje eens verrassen? Wil je dat ik het voorspel verzorg? Leeftijd en uiterlijk spelen absoluut geen rol, hygiëne des te meer. Een fris gewassen poesje is een MUST. Een mailtje en ik ga aan de gang.  
Raymond 66 jaar Antwerpen - Arendonk
Oudere man zoekt koppel met een hitsige vrouw of hitsige vrouw alleen. Leeftijd en uiterlijk niet vn
Hallo ik ben een oudere man die op zoek is naar een koppel met een hete hitsige vrouw of hete vrouw alleen. Leeftijd uiterlijk en huidskleur zijn niet van belang. Bbw of ssbbw geen probleem. Wel geil zijn. Interesse idee of voorstel? Laat me iets weten.  

Oudere man zoekt koppel met een hitsige vrouw of hitsige vrouw alleen. Leeftijd en uiterlijk niet vn
Joske 54 jaar Antwerpen - Westerlo
Dwergje met iets groot zoekt een bi koppel of vrouw
Verzorgd zeker niet onknap dwergje 1m35 55kg zoekt een (bi)koppel of vrouw voor leuke sex  
Guus i am back 55 jaar Noord-Brabant - Boxmeer
Guus is back effe geleden weer
Hee hallo, Ja dat is even geleden dat ik hier eens oproepje heb geplaatst. maar lijkt me super om een vrouw- stel te ontmoeten. Vooral lekker samen genieten en niet op de tijd letten tot in de late uurtjes. Club bezoek , thuis date, hotel het kan allemaal of gewoon eens buiten in de natuur ook spannend welke uitdagende vrouw zou dit willen. Hou van opbouwende maar absoluut geile porno sex , met veel gevoel gericht op lus. Ook een snoepje ga ik niet uit de weg om echt geheel los te kunnen gaan maar absoluut geen must. In het verleden ervaring opgedaan met koppels die cuckolding op hun verlanglijstje hebben staan of al ervaring in hebben opgedaan. Kan dominante houding aannemen naar beide , maar zeker ook in andere afspraken om dit spel te spelen. Dus huisvriend zou zeker wat kunnen zijn. Mijn leeftijd 57 jaar 89 kg 17x6,5 gesteriliseerd kort donker haar en ben singel. Ben niet op zoek na eenmalige afspraak instellingen hoe beter wij elkaar kennen hoe fijner het z  

Guus is back effe geleden weer
Rik 61 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
60j man zoekt warmbloedig koppel
Hallo ik ben een 60j man op zoek naar een warmbloedig koppel die een lieve goedlachse man die goed voorzien is willen ontvangen in de week, niet het weekend ben niet vrij dan . Ben 1m80 kort haar en blauwe ogen. Heb ervaring, hygiëne en discretie is belangrijk. Alles eerst bespreken en alles op een vrouwvriendelijke manier. Mollige tot volslank heeft mijn voorkeur mag ook van vreemde origine. Liefst Middelkerke of directe omg . Interesse ? Ik lees het wel , groetjes  
gisteren
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
gisteren
vroman 62 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
man zoekt koppel
single rustige man uit Ardooie, 1m68, normale lichaamsbouw, respectvol en hygienisch, HO zoekt koppel uit omgeving / WVL voor aangename momenten, vrouwgericht, samen de vrouw verwennen hou van het geven van fijne langdurige massage geen gfb wie reageert ?  
Sdp 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Eerste ervaring in trio: relax and fun : vrouw gericht
Hallo, aangenaam en fijn dat ik jullie hier even kan aanspreken en in de hoop kan overtuigen tot een spannende leuke aangename sexy date vol passie en lust en verlangen! Ik ben dus stijn, 39jaar, slank gebouwd, 1m76, 72kg, bredere borst en schouders. Kort kalend haar, intiem kaal en zeer hygiënisch en netjes altijd. Ik ben iemand die wel durft als het goed voelt, die graag uitdaagt en plaagt, speels karakter. Verwenner en zowel leidend als dominant dus geen egoïstisch persoon. In bed, vrij wild, passioneel in de start en hou wel van voorspel, opbouwen en dan lekker open minded msch elkaar nieuwe dingen doen ontdekken en doen voelen.Ik heb geen ervaring in trio's en ben wel hetero ter info. Zoek ook zeker een ongedwongen sfeer op in een rustig kader. Met respect voor elkaar en ieders privacy. Eerst een korte chat en of babbel /drinken kan allemaal. Laat gerust je wensen achter... Indien interesse, stuur een berichtje met foto en wat uitleg graag. dank u x  

Eerste ervaring in trio: relax and fun : vrouw gericht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10